Matkaopas-someagentti - Kuhmon kaupunki

Matkaopas-someagentti - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupunki palkkaa matkaopas-someagentin kesätyöhön. Työssä opastat matkailijoita sekä matkailuinfossa että yleisötapahtumissa. Suunnittelet ja tuotat sisältöjä kaupungin Instagram-tilille sekä ohjatusti muihin some-kanaviin. Työssä sinua ohjaavat matkailuinfon henkilökunta, viestintäassistentti ja kaupunginjohtaja.

Työ ajoittuu heinäkuulle ja työajoista on pystyttävä sopimaan joustavasti niin, että työhön voi kuulua myös viikonlopputyötä. Työssä vaaditaan englanninkielen suullista taitoa sekä ulospäinsuuntautuneisuutta. Työn kesto on kuukauden ja palkkaus kvtes:n mukainen.

Hae työpaikkaa Kuntarekryn kautta 31.3.2019 mennessä. Lisäksi toivomme, että toimitat meille lyhyen maksimissaan 1 minuutin mittaisen esittelyvideon itsestäsi numeroon 044-7255423

Tytti Määttä, p.044-7255 220

Kuhmon kaupunki
Osoite: Kainuuntie 82, Kuhmo

Kuhmo on 8400 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kaupunkioikeudet nyt 150-vuotias pitäjä sai vuonna 1986. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmon kaupungissa työskentelee noin 360 eri ammattialojen osaajaa. Tule mukaan tuottamaan palveluja kaupunkilaisille!

Tutustu työnantajaan