Markkinointisuunnittelija - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointiyksikkö hakee markkinointisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule tekemään Unelmien kotikaupunkia! Olemme vetovoimainen kaupunki sekä uusille asukkaille että yrityksille. Kunnioitamme historiaa, mutta samalla olemme rohkeita uudistajia. Historiallinen keskusta ja moderni Länsiranta ovat mielenkiintoinen pari. Samaa modernin ja menneen rinnakkaista kunnioittamista toteutamme myös muissa kaupunginosissa. Olemme ilmastotyön edelläkävijöitä. Haluamme pitää paikkamme digitaalisen muutoksen kärjessä sekä ylläpitää yhdessä tekemisen meininkiä.

Matkailu- ja markkinointiyksikön tehtävänä on vahvistaa kaupungin vetovoimaa. Yksikkö markkinoi Porvoota asukkaille, yrityksille ja vierailijoille, kehittää matkailua yhdessä elinkeinon kanssa sekä edistää ja mahdollistaa tapahtumia. Matkailun informaatiokanavien kehittäminen ja ylläpito sekä kulttuuri- ja kongressikeskus Taidetehtaan markkinointiviestintä kuuluvat yksikön keskeisiin tehtäviin.

Etsimme viiden hengen tiimimme markkinoinnin ammattilaista, joka nauttii monipuolisista tehtävistä innostavassa työyhteisössä. Tehtävässä vaaditaan luovuutta, kykyä tuottaa sisältöjä eri kanaviin, oivaltavaa visuaalista silmää sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa. Tiimiimme sopiva henkilö tarttuu epäröimättä ja ilolla hommaan kuin hommaan, on kyseessä sitten laajempi kokonaisuus tai yksittäinen rutiinityö. Tärkeintä on, että tunnet aitoa innostusta tehdä töitä Porvoon hyväksi.

Toivomme sinulta kokemusta markkinoinnin automaation työvälineiden hyödyntämisestä, videotuotannoista sekä B2B-markkinoinnista. Edellytämme kokemusta markkinoinnin parissa työskentelemisestä sekä sujuvaa Photoshop- ja InDesign - osaamista. Tehtävät edellyttävät erinomaista suomen- ja englanninkielen sekä hyvää ruotsinkielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi tehtävään vaaditaan vähintään alan ammattikorkeakoulututkinto.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 18.12.2019 klo 15 Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen, sari.myllynen@porvoo.fi, puh. 040 706 1200.

Matkailu- ja markkinointi
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan. Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!