Maanmittausinsinööri - Porvoon kaupunki

Maanmittausinsinööri - Porvoon kaupunki

Kaupunkikehityksen kaupunkimittausyksikkö hakee maanmittausinsinöörin viransijaista 31.5.2020 asti. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Pääasiallisina tehtävinä ovat toimiminen yhtenä rakennusvalvontamittauksista vastaavana insinöörinä, maastomittaustöiden valmistelu, ilmakuva- ja pistepilviaineistojen käsittely, geodeettinen laskenta sekä maaperätutkimusten valmistelu ja koordinointi.

Vaadittava koulutus on maanmittausalan insinööri (AMK), teknikko tai DI. Valmistumisvaiheessa oleva henkilö, jolla on tarvittavaa työkokemusta, voi myös tulla valituksi.

Käytämme kartantuotannossa ja laskennassa MicroStation/StellaMap-ohjelmistoa. Muita työssä tarvittavia järjestelmiä ovat mm. Terra-sovellukset, Louhi-kuntarekisteri ja Lupapiste.fi. Hakijalla toivotaan olevan kokemusta vastaavista työtehtävistä ja ohjelmistoista. Työhön kuuluva asiakaspalvelu edellyttää molempien kotimaisten kielten suullista osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi sijaisuuden hoitamisessa tarvitaan järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta.

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on neljä kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 3.6.2019 klo 15.00 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kartat-ja-paikkatiedot

Lisätietoja antavat kaupungingeodeetti Terhi Pöllänen, 040 518 9532 tai terhi.pollanen@porvoo.fi ja maanmittausinsinööri Henrik Sirén, 040 197 7659 tai henrik.siren@porvoo.fi

Kaupunkikehityksen kaupunkimittausyksikkö
Osoite: Porvoo

Kauniin ja historiallisen Porvoon ajaton tunnelma on mukaansatempaava. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungin houkuttelevaksi työ- ja asuinpaikaksi. Kaupungin työntekijöillä on hyvä mahdollisuus kehittää osaamistaan ja vaikuttaa omaan työnkuvaansa.
Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Porvoossa on hyvä tekemisen meininki!

Tutustu työnantajaan