LV-asentaja - Kaarea Oy

Haemme kesätöihin kunnossapidon kohteisiimme
LV-asentajaa.

Kaarea Kunnossapidossa me toteutamme kunnossapitoa yli tuhanteen kohteeseen Turussa ja ympäristökunnissa. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kunnossapitopalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Hakijalta odotamme työturvallisuuskorttia, LV- järjestelmien sekä -tekniikan hallintaa, jämäkkää ja reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Aiempi työkokemus LV-puolelta katsotaan eduksi. Työ soveltuu hyvin myös alan opiskelijalle. Työ on liikkuvaa, joten b-ajokortti on työssä välttämätön.

Hae tehtävää sähköisesti.
Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@kaarea.fi

Kaarea Oy, Kaarea kunnossapito Oy
Osoite: Turku, 20570 Turku

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!