Luokanopettajan virka / rehtorin tehtävät - Kokkolan kaupunki

Luokanopettajan virka / rehtorin tehtävät - Kokkolan kaupunki

Kokkolan suomenkielisissä opetuspalveluissa on haettavana luokanopettajan virka / rehtorin tehtävät 1.10.2019 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Luokanopettajan viranhoitoon kuuluvat Peltokorven koulun rehtorin tehtävät. Viranhaltijalta toivotaan taitoa myös käsitöiden opetukseen (kovat aineet) sekä TVT-taitoja.
Sijoituspaikka on tällä hetkellä Peltokorven koulussa (perusopetuksen 1-6 luokat).
Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998)mukaisesti.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan (sis. huumausainetestin) sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta. Toistaiseksi täytettävien virkojen osalta noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta sekä liittämään hakemuksen mukaan kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset skannattuina tai toimittamaan niistä kopiot Kokkolan sivistyskeskukseen. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, niin kirjalliset hakemukset voi toimittaa os. Kokkolan sivistyskeskus, Kauppatori 5, 67100 Kokkola.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

hallintopäällikkö Helena Saarimäki puh. 044 7809 255, sivistysjohtaja Peter Johnson puh. 044 7809 254 ja s-posti: etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi tai Peltokorven koulu Marjo Santaholma puh. 040 8065 328 s-posti etunimi.sukunimi(at)edu.kokkola.fi. Jos tarvitset apua hakemuksen täyttämisessä, soita numeroon 040 8065 146.

Kokkolan kaupunki, sivistystoimi, suomenkieliset opetuspalvelut
Osoite: Kokkola

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 47 700 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1 300 henkilöä. Kaupungissa on 22 suomenkielistä ja kahdeksan ruotsinkielistä perusopetuksen koulua. Lukioita kaksi. Lisäksi on ammattilukiotoimintaa ja aikuislukio. Opetustoimen henkilöstölle tarjotaan työuran alussa mentorointia. Opetustoimen palvelut ovat vetovoimaisia ja tulevaisuuteen suuntautuvia. Ne edistävät hyvinvointia ja rakentavat yhteistä, kestävää tulevaisuutta.

Tutustu työnantajaan