Luokanopettajan virka, Kuhan koulu (0021) - Ranuan kunta

Luokanopettajan virka, Kuhan koulu (0021) - Ranuan kunta

Ranuan kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi vakinaista täyttämistä varten 1.8.2019 alkaen perusopetuksen luokanopettajan virka (0021), sijoituspaikka virkasuhteen alussa Kuhan koulu.

Kuhan koulu on vireä kyläkoulu n. 10 km keskustasta Posion suuntaan. Opetus tapahtuu osin yhdysluokissa ( E, 1, 2, 3-4 ja 5-6). Työyhteisöön haetaan yhteistyökykyistä ja aktiivista henkilöä, jolla on intoa olla mukana kehittämässä koulun toimintaa. Opetettava luokka on aluksi 2. luokka. Eduksi katsotaan esi-ja alkuopetuksen sivuaineopinnot tai kokemus alkuopetuksen luokkien opetuksesta.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan ja palkkaus OVTES:n mukaan. Lisäksi edellytämme hakijoilta aikaisempaa moitteetonta palvelua.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava Kuhan koulun koulunjohtajalle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Sähköiset hakemukset 30.5..2019 klo 12.00 mennessä http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.ranua.fi

Jari Romppainen, jari.romppainen@edu.ranua.fi, jari.romppainen@edu.ranua.fi

Ranuan kunta, Sivistystoimi
Osoite: Kuhantie 2c, 97700 Ranua

Ranuan kunta, Sivistystoimi, Kuhan koulu
Osoite: Kuhantie 2C, 97700 Ranua
Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.

Tutustu työnantajaan