Luokanopettajan viransijaisuus, Janakka - Jyväskylän kaupunki

Luokanopettajan viransijaisuus, Janakka - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa. Tule työskentelemään noin tuhannen opettajan osaavaan ja ammattitaitoiseen yhteisöön!

Jyväskylän kaupunki hakee

PERUSOPETUKSEN LUOKANOPETTAJAA

viransijaisuuteen määräajalle 6.8.2019 - 30.5..2020 Janakan kouluun.

Janakan koulu sijaitsee Vaajakoskella Janakanlahden rannalla n. 1,5 km Vaajakosken liikenneympyrästä Leppäveden suuntaan. Koulussa toimii kaksisarjaisena luokat 1.-4. Koulun välittömässä yhteydessä toimii Janakan päiväkoti ja esikoulu. Janakkaan valmistui uusi koulurakennus syksyllä 2009. Päiväkoti ja esikoulu työskentelevät v. 1935 valmistuneessa, 2009 täysin saneeratussa "kivilinnassa".

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Lisäksi hakijalle eduksi katsotaan kokemus alkuopetuksesta, valmiudet opettaa liikuntaa, musiikkia ja käsityötä luokilla 1.-4. sekä hyvät tietotekniset taidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Virkasuhteessa käytetään koeaikaa.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Seuraa meitä:
@jyvaskylanperusopetus & https://www.jyvaskyla.fi/opetus

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

rehtori Ari Asikainen, puh. 014 266 4513
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Perusopetus
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan