Luokanopettajan sijaisuus - Seinäjoen kaupunki

Luokanopettajan sijaisuus - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin Kirja-Matin koulussa on haettavana luokanopettajan sijaisuus ajalle 7.1.-31.5.2020.

Kyseessä on alkuopetuksen 1. luokka. Toivotaan vahvaa pedagogista osaamista, lisäksi hyvät tvt-taidot ja valmius varhennetun englannin opettamiseen katsotaan eduksi.

Edellytykset: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset asetuksen (14.12.1998/986) mukaisesti.
Hakemukset: kuntarekry.fi -palvelun kautta 10.11.2019 klo 23:59 mennessä.

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Virkaan valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua päätöksen tiedoksisaannista toimitettava lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Kirja-Matin koulun koulunjohtaja Henna Malila, henna.malila(at)seinajoki.fi; p. 044 4700354

Seinäjoen kaupunki, Sivistyskeskus, Opetustoimi, Perusopetus
Osoite: Kirkkokuja 20, 61400 Ylistaro

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)