Luokanopettaja, virka - Porvoon kaupunki

Luokanopettaja, virka - Porvoon kaupunki

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Porvoon kaupungin suomenkielisissä koulutuspalveluissa on haettavana luokanopettajan vakinainen virka Keskuskouluun 1.8.2019 alkaen.

Keskuskoulu tarjoaa Porvoon kulttuurihistoriallisella keskusta-alueella monipuolisen ja turvallisen oppimisympäristön. Viihtyminen Keskuskoulussa syntyy huolenpidosta, toisten kunnioittamisesta ja mielekkäästä, palkitsevasta työstä oppilaiden sekä opettajien yhteisessä työpaikassa. Keskuskoulu on Porvoon suurin alakoulu (luokat 1-6). Koulussa on noin 500 oppilasta. Koulussa toimii myös kaupungin yhteiset musiikkiluokat 3-6. luokilla.

Tehtävään toivotaan yhteis- ja samanaikaisopettajuudesta sekä integraatiosta kiinnostunutta opettajaa. Kelpoisuutena luokanopettajan pätevyys.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.5.2019 klo 12 mennessä HAE TYÖPAIKKAA linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Lisätietoja antaa Keskuskoulun vs. rehtori Seppo Ahonen puh. 040 144 8302, seppo.ahonen@porvoo.fi

Keskuskoulu
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan