Lukion historian ja yhteiskuntaopin lehtori - Lahden kaupunki

Lukion historian ja yhteiskuntaopin lehtori - Lahden kaupunki

Haemme Kannaksen lukioon HISTORIAN JA YHTEISKUNTAOPIN LEHTORIN viransijaista ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020. Tehtävään kuuluu kansallisen opetuksen lisäksi kansainvälisen IB-linjan Economics -aineen opettajan tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on lukion historian ja yhteiskuntaopin opettajan kelpoisuus. Eduksi luetaan yhteistyötaidot ja kehittämishalukkuus sekä halu ja kyky opettaa historiaa ja taloustietoa IB-linjalla englannin kielellä.

Opettajan kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 25.6.2019 klo 15.00.

Lukiokoulutusta järjestetään neljässä kaupungin lukiossa, joissa opiskelijoita on noin 2150 ja opettajia noin 100. Kannaksen lukion on vain lukiokoulutusta tarjoava noin 750 opiskelijan oppilaitos, jolla on yleislukion lisäksi valtakunnalliset kuvataiteen ja muotoilun sekä IB-koulutuksen erityistehtävät. Lukiomme on nykyaikainen, monipuolinen ja viihtyisä opiskelu- ja työskentely-ympäristö.

Lisätietoja

http://www.kannaksenlukio.fi
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Rehtori Jyrki Rosti puh. 050 559 7840, jyrki.rosti@lahti.fi

Lahden kaupunki, Kannaksen lukio
Osoite: Kannaksenkatu 20, 15140 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?
Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.
Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Suomen johtavana ympäristökaupunkina Lahti tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.
Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Tutustu työnantajaan