Liikunnanohjaaja - Lahden kaupunki

Liikunnanohjaaja - Lahden kaupunki

Etsimme LIIKUNNANOHJAAJIA Wellamo-opistolle erilaisiin määräaikaisiin tuntiopettajan tehtäviin. Työtehtävät voit aloittaa 2.9.2019 tai joustavasti lukuvuoden aikana.

Toivomme sinulta positiivista ja iloista asennetta. Eduksi luetaan aiempi työskentely liikunnanohjaajana.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 30.8.2019 klo 15.00 mennessä.

Wellamo-opisto on Suomen suurin seudullinen kansalaisopisto. Toimialueenamme on Lahden kaupungin lisäksi Asikkala, Hollola, Kärkölä, Padasjoki, Orimattila ja Myrskylä. Toteutamme laaja-alaisesti eri-ikäisille kansalaisopisto-opetusta, taiteen perusopetusta ja viriketoimintaa.

Lisätietoja

http://www.wellamo-opisto.fi
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Liikunnanohjaaja Sari Berggren puh. 050 398 5859
Suunnittelijaopettaja Johanna Rajala puh. 050 398 5860
Apulaisrehtori Päivikki Tapiola
paivikki.tapiola@lahti.fi, puh. 050 398 5861

Lahden kaupunki, Wellamo-opisto
Osoite: Kirkkokatu 16, 15140 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?
Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.
Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.
Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Tutustu työnantajaan