Liikunnan lehtori - Uudenkaupungin kaupunki

Liikunnan lehtori - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupungin koululaitoksessa on haettavana perusopetuksen ja Uudenkaupungin lukion yhteinen liikunnan lehtorin virka (nro 1452) vakinaista täyttämistä varten 1.8.2019 alkaen. Liikunnan lehtori opettaa poikien liikuntaa.

Viran sijoituspaikka palvelusuhteen alkaessa on Uudenkaupungin yhtenäiskoulu ja Uudenkaupungin lukio.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Hakemukset virkaan tulee tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot osoitteella: Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut, Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki.

Hakuaika päättyy 21.2.2019 klo 12.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Lisätietoja antavat Uudenkaupungin yhtenäiskoulun rehtori Jukka Silvola, puh. 050 568 6233 ja lukion rehtori Jussi Paavola, puh. 050 568 6242.

Uudenkaupungin kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut
Osoite: Uusikaupunki

Uusikaupunki on voimakkaasti kehittyvä ja idylliltään ainutlaatuinen kaupunki, joka sijaitsee lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Elämänlaatua Uudessakaupungissa luovat viihtyisä ja turvallinen elinympäristö, erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset palvelut.
Uudenkaupungin kaupunki noudattaa savuttoman työantajan periaatteita.

Tutustu työnantajaan