Lehtori (TELMA-koulutus) - Savon koulutuskuntayhtymä

Lehtori (TELMA-koulutus) - Savon koulutuskuntayhtymä

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme
LEHTORIA työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaan TELMA-koulutukseen Kuopion toimipisteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan, toistaiseksi.

TELMA-koulutuksessa opiskellaan kotona ja työelämässä tarvittavia jokapäiväisiä taitoja sekä opitaan toimimaan yhteiskunnassa. Koulutuksen jälkeen opiskelija voi päästä omia kykyjään vastaavaan työhön. Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava TELMA-koulutus (rajattu vaativan tuen erityistehtävä) on tarkoitettu vaikeimmin kehitysvammaisille opiskelijoille. Opiskelijoiden tavoitteet ovat ensisijaisesti päivittäistaitoihin, motoriikkaan ja kommunikaatioon liittyviä. Tehtävä sisältää myös vaikeavammaisten avustamista mm. arjen taidoissa ja apuvälineiden käytössä.

Omaatko sinä kehittävän ja opiskelijalähtöisen työotteen ja hyvät yhteistyötaidot? Onko sinussa intoa ja voimaa tulla mukaan tekemään merkityksellistä työtä ammattitaitoiseen joukkoomme?
Tarjoamme merkityksellisen ja vaihtelevan työn kehitysmyönteisessä, monialaisessa työyhteisössä. Pääset hyödyntämään sekä syventämään osaamistasi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Tartu tilaisuuteen!

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset: Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/98 (siihen myöhemmin tehtyine
muutoksineen).
Tehtävässä edellytetään organisointikykyä ja hyvää yhteistyökykyä. Opettaja vastaa toiminnan ja opetuksen suunnittelusta yhdessä tiimin kanssa.
Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus kehitysvammaisten henkilöiden sekä autismin kirjon henkilöiden kanssa toimimisesta, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemus, tietämys apuvälineiden käytöstä sekä vammaisten palveluiden tuntemus.

Palvelussuhteen ehdot: OVTES osio C liite 1

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun hakijan tulee esittää rikosrekisteriote sekä terveydentilaa koskeva selvitys.

Haastatteluun valituksi tulleille lähetetään haastattelukutsu 24.7.2019 sähköpostilla. Haastattelut järjestetään 29.7.2019.

Lisätietoja

http://www.sakky.fi

Lisätietoja antaa ajalla 17. - 18.6. ja 1. - 5.7. koulutuspäällikkö Marja Rissanen, puh. 044 785 8770 etunimi.sukunimi@sakky.fi
Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä. Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.

Savon koulutuskuntayhtymä, Savon ammattiopisto, Oppimispalvelut
Osoite: Presidentinkatu 3, 70100 Kuopio

Koulutus tekee hyvää. Läpi elämän!
Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Kuntayhtymän omistaa 16 pohjoissavolaista kuntaa ja se ylläpitää Savon ammattiopistoa ja Varkauden lukiota.
Tarjoamme monipuolisia elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa sekä lukio-opinnoissa.
Vuosittain noin 17 000 opiskelijaa hyödyntää kattavaa tarjontaamme. Räätälöidyt ja laadukkaat koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja olemme aktiivinen työelämän kehittäjä. Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voi hakea joustavasti ympäri vuoden.
Savon koulutuskuntayhtymä on noin 720 ammattilaisen työpaikka. Kampuksemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti.
Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion kampukset ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan