Lastenvalvoja, virka, perheoikeudelliset palvelut, Ii, Utajärvi ja Vaala

Hakuaika päättyy  8.7.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen perheoikeudellisissa palveluissa on haettavana lastenvalvojan vakituinen virka alueelle Ii, Utajärvi ja Vaala ja mahdolliset muut alueen kunnat.

Perheoikeudellisissa palveluissa lastenvalvojan tehtäviin kuuluu vanhemmuuslain mukaiset vanhemmuuden selvittämiset, lasten asumis-, huolto-, tapaamis- ja elatussopimusten vahvistamiset, olosuhdeselvitykset sekä valvotut ja tuetut tapaamiset.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan aiempi kokemus lastenvalvojan tehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen kelpoisuus tai muu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vs. vastuuyksikköpäällikkö Anna Liedes, p. 040 193 9301. Sähköposti: anna.liedes@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan