Lastenvalvoja, virka - Porvoon kaupunki

Lastenvalvoja, virka - Porvoon kaupunki

Haemme lastenvalvojaa vakituiseen virkaan Itä-Uudenmaan perheoikeudelliseen yksikköön 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Itä-Uudenmaan perheoikeudellisessa yksikössä työskentelee yhteensä neljä lastenvalvojaa sekä 50 % toimistosihteeri, ja yksikkö palvelee asiakkaita Porvoosta, Loviisasta, Lapinjärveltä ja Askolasta. Työpaikan osoite on Taidetehtaankatu 4C, 06100 Porvoo, ja työhön sisältyy myös kotikäyntejä ja jalkautumista lähikuntapalveluihin. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lastenvalvojan tehtävänkuvaan kuuluvat lapsen huoltoa, asumista, tapaamisoikeutta ja elatusta koskevat sopimukset ja niihin liittyvät sopimusneuvottelut, selvitykset tuomioistuimelle, isyyden selvittämiset sekä perheasioiden sovitteluun ja adoptioasioihin liittyvää koordinointia.

Pieni, luova ja kehittävä tiimimme etsii vastuuntuntoista ja joustavaa henkilöä, joka viihtyy sekä itsenäisen että tiimityön parissa. Työssä vaaditaan itsenäistä työotetta, organisointikykyä sekä aloitteellisuutta. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015 7§) mukaisesti sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai muu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014 27 a §). Molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen taito sekä työkokemus eroperheiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Virkaan valitun on esitettävä lain mukainen ote rikosrekisteristä (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on 6 kuukautta

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi 22.3.2019 klo 12.00 mennessä HAE TYÖPAIKKAA linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/lapset-nuoret-ja-perheet

Lisätietoja antaa perheoikeudellisten palvelujen esimies Matilda Sjöblom, matilda.sjoblom@porvoo.fi , puh. 040 489 9721 ja vs. palvelupäällikkö Kristina Huopalainen, kristina.huopalainen@porvoo.fi, puh. 040 778 4498.

Lapsiperheiden sosiaalityö
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan