Lastentarhanopettaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Lastentarhanopettaja - Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Haemme lastentarhanopettajaa avoimeen varhaiskasvatukseen seurakunnan kanssa yhteistyössä toimivaan leikkikouluun ajalle 12.8.2019-31.5.2020.

Kerhoarkeen kuuluu leikkimistä, liikkumista, käsillä tekemistä ja taiteen ilmaisemista. Kerhossa painottuvat yhdessäolo, ilon ja oppimisen kokemukset sekä lapsesta välittäminen. Kerhossa toteutetaan varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Kerho toimii kahtena päivänä viikossa kahdessa eri toimipisteessä; Paakarlan srk talossa, Pernossa sekä Mikaelin srk talossa, Puistokadulla. Työaika on 50% kokonaistyöajasta 38 h 45 min ja sijoittuu kolmelle päivälle viikossa.

Hakemamme henkilö on innokas, valmis kehittämään työtään ja hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävä vaatii joustavuutta siirtyä toimipisteestä toiseen päivän aikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä niin kerron erittäin mielelläni lisää.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslaki 540 § 26.

Hakijoista otetaan huomioon myös kevään 2019 aikana valmistuvat. Tehtävään pätevöittävän tutkinnon on oltava valmis viimeistään 30.6.2019.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa on koeaika.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Leena Kuustie p. 050 310 1670 tai leena.kuustie(at)turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus, Heinikonkadun päivähoitoyksikkö
Osoite: Heinikonkatu, 20240 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan