Lastentarhanopettaja, Sampolan päiväkoti - Oulun kaupunki

Lastentarhanopettaja, Sampolan päiväkoti - Oulun kaupunki

Haettavana on LASTENTARHANOPETTAJAN vakinainen tehtävä Sampolan päiväkodissa. Tehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa 1-5 -vuotiaiden lasten sisarusryhmään. Tehtävään kuuluu myös lastentarhanopettajaksi opiskelevien ohjaaminen.

Lastentarhanopettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot.

Lisäksi edellytetään vahvaa pedagogista osaamista, erityisesti erityispedagogiikan osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalta edellytetään myös osaamista ja innostusta työskennellä Oulun kaupungin ja Oulun yliopiston varhaiskasvatuksen ja opettajakoulutuksen kehittämisyksikössä, vahvaa musiikkipedagogista osaamista, innovatiivisuutta ja kykyä kehittyä ammatillisesti sekä hyvää englannin kielen taitoa. Kyky esitellä kansainvälisille vierailijoille Sampolan päiväkodin toimintaa ja suomalaista varhaiskasvatusjärjestelmää englannin kielellä on myös edellytyksenä tehtävään. Eduksi luetaan taito- ja taideaineiden osaaminen.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6544/2019. Hakemus on toimitettava 25.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/sampolan-paivakoti

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Susanna Haapsamo, p. 044 703 5394 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Sampolan päiväkoti
Osoite: Kullervontie 5, 90570 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan