Lastensuojelun sosiaalityöntekijä - Äänekosken kaupunki

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupunki jatkaa hakuaikaa lastensuojelun sosiaalityöntekijän virkaan. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Haemme innokasta ammattilaista ja rohkeaa kehittäjää vakinaiseen SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virkaan Äänekosken lastensuojelutiimiin. Tule tekemään kanssamme työtä, jolla on merkitystä!

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat työskentely lapsen ja hänen läheistensä sekä perheen verkoston kanssa, asiakassuunnitelman laatiminen, avohuollon tukitoimien järjestäminen ja niistä päättäminen, lapsen kiireellinen sijoitus, huostaanoton ja sijoituksen valmistelu sekä sijaishuollon sosiaalityö. Työhön sisältyy lisäksi virka-aikaista päivystystä. Työ on monipuolista ja haastavaa. Työskentelet moniammatillisessa verkostossa sosiaalityön ja lastensuojelun asiantuntijana.

Äänekosken lastensuojelutiimiin kuuluvat neljä lastensuojelun sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä sekä palvelutarpeen arvioinnissa työskentelevät lapsiperheiden palveluohjaaja ja yksi sosiaalityöntekijä. Tarjoamme Sinulle kehittämismyönteisen työyhteisön, jatkuvan ja tiiviin työn tuen sekä mahdollisuuden osaamisesi syventämiseen koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Käytössämme ovat Äänekosken kaupungin monipuoliset palvelut lapsille ja perheille. Äänekosken kaupunki on vuosina 2019-2020 mukana valtakunnallisessa systeemisen lastensuojelun SYTY!-kehittämishankkeessa, jossa kaikki lastensuojelun työntekijät koulutetaan systeemiseen lastensuojelun tiimimalliin. Lisäksi keskitymme tulevan vuoden aikana yhteisen arvioinnin sekä dokumentoinnin kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset. Opiskelua työn ohessa voidaan joustavasti tukea. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, tai muusta sosiaalityöstä. Lisäksi arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan. Äänekosken kaupungilla on mahdollisuus rekrytointilisän käyttöön. Virkaan valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virka täytetään sopimuksen mukaan.
Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Maria Lehtinen, p. 040 654 5748, sähköposti: maria.lehtinen(at)aanekoski.fi
Sosiaalityön johtaja Outi Markkanen, p. 040 571 4138, sähköposti: outi.markkanen(at)aanekoski.fi.

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Sosiaalityö
Osoite: Hallintokatu 4, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.