Lastensuojelun perhehoidon sosiaalityöntekijä - Kirkkonummen kunta

Lastensuojelun perhehoidon sosiaalityöntekijä - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen lastensuojelussa on kaksi tiimiä: avohuollon tiimi sekä sijais- ja jälkihuollon tiimi. Koulutimme vuonna 2018 koko lastensuojelun ja perhepalveluiden henkilöstön systeemisen lastensuojelumallin toteuttamiseen ja kehitämme työtämme sen mukaisesti. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja tarjoamme tiimeille säännöllisen työnohjauksen. Tarjoamme mahdollisuuden etätyön tekemiseen, mikäli työntekijä sitä toivoo.

Lastensuojelun tiimiin kuuluu tällä hetkellä yhteensä 10 sosiaalityöntekijän vakanssia, 2 sosiaaliohjaajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Lastensuojelun perhehoidon sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu toimia lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Sosiaalityöntekijä toteuttaa perhehoitoa asiakassuunnitelman mukaisesti yhteistyössä lapsen ja hänen vanhempiensa, sijaisperheen sekä verkostojen kanssa.

Kelpoisuusehto sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Tehtäväkohtainen palkka on 3697,83 € /kk.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä ja lisäksi esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta. Haku päättyy 26.7.2019 klo 12.

Haastattelut pidetään viikolla 31.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja antaa lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Maria Isoaho p. 040 741 0892 ja sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto p. 040-7561411 ja sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Perusturvapalvelujen toimiala, Sosiaalipalvelut, Lastensuojelu
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan