Lastenhoitaja, Vaskitien päiväkoti - Oulun kaupunki

Lastenhoitaja, Vaskitien päiväkoti - Oulun kaupunki

Haettavana on LASTENHOITAJAN määräaikainen tehtävä Vaskitien päiväkodissa Hiirihaukkatalossa toimintakaudelle 2019 - 2020. Tehtävänä on lastenhoitajan tehtävä esiopetusryhmässä.

Lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot. Eduksi luetaan yhteistyökyky, joustavuus, kokemus ja/tai kiinnostus eri kulttuuritaustaisten lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä kehittämismyönteisyys ja empaattisuus.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3754/2019. Hakemus on toimitettava 26.4.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/vaskitien-paivakoti/etusivu

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Marja Kailasuo, p. 050 527 7000 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Vaskitien päiväkoti
Osoite: Vaskitie 1, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan