Lastenhoitaja, Kolistajantien päiväkoti - Oulun kaupunki

Lastenhoitaja, Kolistajantien päiväkoti - Oulun kaupunki

Haettavana on LASTENHOITAJAN määräaikainen tehtävä Kolistajantien päiväkodissa toimintakaudelle 2019 - 2020. Tehtävänä on kiertävän lastenhoitajan tehtävät päiväkodissa.

Lastenhoitajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon edellytetään lasten ja nuorten suuntautumisopinnot. Eduksi luetaan hyvät tieto- ja viestintätekniset taidot, yhteisöllisen oppimisen ja oppimisympäristön kehittäminen ja siihen sitoutuminen sekä vahva panostus pienryhmätoimintaan. Arvostamme Metsämörri- ja Luonnossa kotonaan toiminnan kehittämistä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/3740/2019. Hakemus on toimitettava 26.4.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/kolistajantien-paivakoti

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Sari Kelavuori, p. 050 461 7535 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Kolistajantien päiväkoti
Osoite: Kolistajantie 2, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.
Oulun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan