Lastenhoitaja - Juvan kunta

Lastenhoitaja - Juvan kunta

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2019-31.7.2020.

Työn suorittamispaikka työsopimussuhteisen tehtävän alkaessa on Päiväkoti Mesikämmen. Työ sisältää ilta-, yö- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain mukainen kelpoisuus, laki 272/2005, 8 §.

Tarjoamme haasteellisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä. Annamme arvoa lapsuudelle, kiireettömyydelle ja hyvälle arjelle. Toivomme varhaiskasvatuksen hyvää tuntemusta, lapsia osallistavaa työotetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Mikäli hakeminen Kuntarekryn kautta ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Juvan kunta, varhaiskasvatus, PL 28, 51901 JUVA. Kuoreen merkintä: Hakemus. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään käsittelyä varten.)

Lisätietoja

http://www.juva.fi

Varhaiskasvatuksen esimies Kirsi Anttonen, puh. 040 834 1695, kirsi.anttonen@juva.fi

Juvan kunta, Sivistys, Varhaiskasvatus, Päiväkoti Mesikämmen
Osoite: Kotitie 11 B, 51900 Juva

Juva on vireä ja viihtyisä kunta Etelä-Savossa 5-tien varressa, Järvi-Suomessa. Juvalta löydät puhdasta luontoa, laadukkaat julkiset palvelut ja kattavat kaupalliset palvelut. Monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanpalvelut ovat sinua lähellä. Arki on sujuvaa.
Juvan kunta on työnantajana henkilöstöä arvostava ja kehittymistä tukeva. Työskentelemme sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin ja tuloksellisuuden parantamiseksi.
Juvan kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan