Laitoshuoltajia terveydenhuollon kohteisiin - Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Etsimme vakituisia, palveluhenkisiä ja tunnollisia laitoshuoltajia joukkoomme Lahteen.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivouksen lisäksi oheispalvelut ja perussiivoustyöt.

Laitoshuoltopalveluissa työaika on pääsääntöisesti ma-su klo 7-21 välillä ja kohteina ovat Päijät-Hämeen keskussairaala, Salpausselän kuntoutussairaala Jalmari ja lähiklinikat. Avoinna olevat työpaikat ovat kokoaikaisia (38,75 t/vko), mahdollisuus myös osa-aikatyöhön.

Aikaisempaa siivouskokemusta ja/tai laitoshuoltajan tutkinnon katsomme eduksi. Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Mahdollisuus kouluttautua oppisopimuksella työn ohella ellei sinulla ole tutkintoa. Perehdytämme kaikki työntekijämme työhön vaadittaviin menetelmiin, välineisiin ja aineisiin.

Toivomme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa.

Tervetuloa tutustumaan Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluihin! Haastattelemme hakijoita hakuajan kuluessa. Leffalippu haastattelussa käyneille!

Lisätietoja

http://www.phpalvelut.fi

Palveluesimies Maija-Liisa Joenpolvi, maija-liisa.joenpolvi@phpalvelut.fi
p.044-7195579 klo 12-15
Palveluesimies Tanja Tamminen, tanja.tamminen@phpalvelut.fi
p. 050- 5594059 klo 12-15

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy, Laitoshuoltopalvelut
Osoite: Niemenkatu 73 D, Lahti

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy on perustettu 1.5.2017. Päätoimialamme ovat laitoshuolto- ja puhdistuspalvelut. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.
Olemme palveluyritys, jonka henkilökunta työskentelee tiiviisti asiakkaiden tiloissa, keskellä asiakkaan arkityötä. Meillä on tarjota puhdistuspalvelualan työtä aina toimistoista terveydenhuollon vaativiin yksiköihin. Teemme työtämme asenteella asiakkaan parhaaksi, yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.
Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluissa saat käyttöösi puhdistuspalvelualan uusimman teknologian mukaiset työvälineet, saat työskennellä viihtyisässä ja turvallisessa työympäristössä erilaisissa työyhteisöissä ja saat työhösi hyvän perehdytyksen. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluissa työntekijöillä on myös mahdollisuus työnkiertoon ja uralla etenemiseen. Lisäksi huomioimme työntekijöiden erilaiset elämäntilanteet muun muassa mahdollistamalla työajan muutokset (esim. osa-aikatyön).

Tutustu työnantajaan