Laitoshuoltajia - Servica

Laitoshuoltajia - Servica

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia laitoshuoltajia työskentelemään terveydenhuollon kohteisiin toistaiseksi voimassaoleviin tai määräaikaisiin työsuhteisiin. Kyseessä on 2- vuorotyö vuodeosastoilla ja puhdastiloissa, 3- vuorotyö päivystys- ja leikkausyksiköissä. Hakijalta edellytetään laitoshuoltajan koulutusta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan työkokemus laitoshuollon erilaisista tehtävistä ja asiakaskohteista sekä puhdastilapassi.

Edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävä edellyttää hakijalta kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukainen.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja

http://www.servica.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö, puh. 044 426 1691 tai kirsi.vaananen@servica.fi

Servica, palvelualue 1
Osoite: Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy ja Järviseudun Työterveys Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1200. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä