Laitoshuoltaja Hartolaan - Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Etsimme palveluhenkistä ja tunnollista laitoshuoltajaa vuosiloman sijaisuuteen Hartolaan ajalle 10.6.-22.9.2019. Työkohteina ovat Palveluasumisyksikkö Kotisalo, eläinlääkärin tilat sekä terveysasema. Työaika on arkipäivisin klo 6-15.15 välillä, viikonloput vapaat.

Katsomme eduksi kokemuksen siivoustyöstä ja/tai puhdistuspalvelualan tutkinnon. Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Perehdytämme kaikki työntekijämme työhön vaadittaviin menetelmiin, välineisiin ja aineisiin.

Toivomme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja

http://www.phpalvelut.fi

Palveluesimies Outi Huikko p. 044-7161727 tai outi.huikko@phpalvelut.fi

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy, Laitoshuoltopalvelut
Osoite: Niemenkatu 73 D, Hartola

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy on perustettu 1.5.2017. Päätoimialamme ovat laitoshuolto- ja puhdistuspalvelut. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.
Olemme palveluyritys, jonka henkilökunta työskentelee tiiviisti asiakkaiden tiloissa, keskellä asiakkaan arkityötä. Meillä on tarjota puhdistuspalvelualan työtä aina toimistoista terveydenhuollon vaativiin yksiköihin. Teemme työtämme asenteella asiakkaan parhaaksi, yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.

Tutustu työnantajaan