Laitoshuoltaja, EPLL - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Laitoshuoltaja, EPLL - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalueella Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksessa (EPLL) on haettavana laitoshuoltajan sijaisuus, joka kestää vuoden 2019 loppuun.

Laitoshuoltajan perustehtävät ovat puhtaanapitotehtäviä eli siivousta, sisältäen myös mm. huolto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työ on 3-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ammatillinen koulutus tai ammattitutkinto taikka riittävä työkokemus. Etusija valinnoissa annetaan hakijoille, joilla on työkokemusta terveydenhuollon kohteiden puhtaanapidosta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn vaihtelevassa ja innostavassa työympäristössä. Työt tehdään nykyaikaisilla välineillä ja koneilla ja saat tehtäviisi ammattitaitoisen ohjauksen ja perehdytyksen.

Laitoshuoltajan tehtäviin voit tutustua katsomalla esittelyvideomme laitoshuoltajan työstä: https://dreambroker.com/channel/f2qtk316/hww2lu1p

Jos olet kiinnostunut muista avoimista sijaisuuksistamme, voit täyttää hakulomakkeen osoitteessa:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laitoshuoltajan-sijaisuudet-vsshp-30-4-19/?r=1

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Suvi Korpelainen p. 02 3131073/ 050 326 4645, suvi.korpelainen@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue, Huoltopalvelujen tulosyksikkö, 1Y179 Laitoshuolto
Osoite: Kiinamyllyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan