Laitoshuoltaja - Salon kaupunki

Laitoshuoltaja - Salon kaupunki

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana kaksi (2) toistaiseksi voimassa olevaa laitoshuoltajan työsuhdetta 1.9.2019 alkaen. Vakanssi 223 044 ja 221 084.

Ensisijainen sijoituspaikka toisessa työsuhteessa on Rauha ja Toivo-koti ja toisessa työsuhteessa Paukkulakoti.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu asukas- ja yleisten tilojen ylläpito- ja perussiivousta, eristyshuonesiivousta sekä tarvittaessa myös asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai toimitilahuoltajan tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta, palveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä ja fyysistä kuntoa.

Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.

Hakemuksessa voit ilmoittaa kumpaan työyksikköön ensisijaisesti haet.

Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on 1945,49 euroa kuukaudessa ja työaikamuotona on yleistyöaika.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivatyön päällikkö Susanna Kaunisto, puh. 772 6131 tai susanna.kaunisto@salo.fi

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön p. 044 778 2164 rekrytointi@salo.fi

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / laitoshuoltaja vanhuspalvelut. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 2.8.2019 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivatyön päällikkö Susanna Kaunisto, puh. 772 6131 tai susanna.kaunisto@salo.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 044 7782164

Vanhuspalvelut ympärivuorokautinen hoito
Osoite: Hornintie 3 ja Salaistentie 1, 24800 Halikko

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

Tutustu työnantajaan