test

Lähihoitajien sijaisuudet, Ivalo

Hakuaika päättyy  10.5.2024 15:00

Pohjois-Lapin perusterveyden hoitoyksikössä Ivalossa on haettavana
lähihoitajan sijaisuuksia 3 kpl.

Tehtävien tämänhetkinen sijoituspaikka on terveyskeskuksen vuodeosasto.

Vuodeosasto on 30 -paikkainen ja siellä hoidetaan akuutti- ja pitkäaikaispotilaita. Pitkien etäisyyksien vuoksi vuodeosastolla annetaan useita erikoissairaanhoidontasoisia palveluita inarilaisille ja kiireellisen hoidon tarpeessa oleville ulkokuntalaisille ja ulkomaalaisille matkailijoille. Vuodeosasto hoitaa päivystystä klo 16-8 ja viikon loppuisin ja arkipyhinä 24h. Lähihoitajan työ vuodeosastolla on akuutti- ja pitkäaikaispotilaiden hoitoa.

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Työaikamuoto on jaksotyö ja työ on kolmivuorotyötä.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti.
Koeaika on maksimissaan 4 kk riippuen työsuhteen kestosta.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemus kuntarekryn sähköisen hakupalvelun kautta 10.05.2024 klo 15:00 mennessä.
Sijaisuudet täytetään sopimuksen mukaan ja sitä mukaan, kun sopiva tekijä löytyy.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Maija Valjakka, puh. 040 043 7015 maija.valjakka@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan