Lähihoitajien sijaisuudet, avoin haku - Muonion kunta

Muonion sosiaaliosasto hakee lähihoitajia lyhyt- ja pitempiaikaisiin sijaisuuksiin Muonion vanhustyön tehostetun palveluasumisen yksikköihin Marjapaikkaan ja Ojusniittyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään ammattirekisteriin.

Toivomme, että sinulla on positiivinen elämänasenne ja osaat toimia sekä itsenäisesti että työryhmässä. Odotamme, että olet suuntautunut kuntouttavaan työtapaan ja olet innostunut kehittämään työtäsi.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti ja palkkaukseen sovelletaan hinnoittelukohtaa 04SOS06A.

Edellytämme hakijoilta tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Suosittelemme hakemuksen tekemistä ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n kautta. Kirjalliset hakemukset, joihin on liitetty CV ja kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen sosiaali.tsto@muonio.fi tai postitse osoitteeseen Muonion sosiaalitoimisto, Puthaanrannantie 15 B, 99300 Muonio.

Lisätietoja

https://www.muonio.fi/sosiaali-ja-terveys/ikaihmisten-palvelut/asumispalvelut.html
https://www.muonio.fi/

Kati Korva, Marjapaikan lähiesimies, puh. 040 489 5116, kati.korva@muonio.fi
Kati Sirkka, Ojusniityn lähiesimies, puh 040 489 5184, kati.sirkka@muonio.fi

Muonion kunta, Sosiaalitoimi
Osoite: Pirkantie 13 / Ojustie 11, 99300 Muonio

Muonio sijaitsee länsirajalla Muonionjoen varrella Tunturi-Lapissa ja sen 2 400 asukasta ovat tutkitusti onnellisia ja terveitä.
Lumi, pakkanen ja revontulet tarjoavat upeat puitteet, ja vireä kunta katsoo tulevaisuuteen olemalla vahvasti mukana mm. kylmäteknologiaan sekä arktiseen testaukseen liittyvissä mahdollisuuksissa. Aluetta leimaa vahvasti luonto ja vuodenaikojen vaihtelu. Luonto on läsnä kaikkialla täällä Muoniossa ja luontomatkailu onkin alueen tärkeä elinkeino. Kauniit maisemat, hohtavat puhtaat hanget ja ainutlaatuinen hiljaisuus houkuttelevat meille matkailijoita kaikkialta maailmasta.
Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.
Sosiaalitoimen palveluiden tavoitteena on edistää ja ylläpitää yksilön, perheen ja yhteisön sosiaalista turvallisuutta ja toimintakykyä. Sosiaalitoimen palveluihin kuuluvat mm. sosiaalityö, lasten ja perheiden palvelut, vammaisten ja vanhusten palvelut.
Sosiaalihuollon toimeenpanosta vastaa sosiaalilautakunta. Sosiaalitoimen hallinnossa työskentelevät sosiaalijohtaja ja toimistosihteeri. Kunnan hallinnossa terveyspalvelut kuuluvat sosiaalitoimeen. Muonion kunnan perusterveydenhuollon palveluista vastaa Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä.

Tutustu työnantajaan