Lähihoitajia kotihoitoon - Jyväskylän kaupunki

Lähihoitajia kotihoitoon - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin kotihoitoon

VIITTÄ LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Neljä tehtävistä sijoittuu itäiselle kotihoidona alueelle ja yksi läntiselle alueelle.

Lähihoitajana työskentelet kotihoidon tiimin jäsenenä ja vastuuhoitajana sinulle nimetyille asiakkaille. Työsi on itsenäistä, mutta tukenasi ovat tiimissäsi työskentelevät muut hoitajat, sairaanhoitajat ja suuralueen fysioterapeutti. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä myös Oiva-keskuksen sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin kanssa. Toivomme että sinulla on ammatillisista kiinnostusta laadukkaan hoito- ja hoivatyön toteuttamiseen ja itsesi jatkuvaan kehittämiseen. Työtehtäviisi kuuluu myös lääkehoidon toteutus ja asiakkaan auttaminen arjessa asiakkaan omia voimavaroja tukien.

Etsimme luotettavia, reippaita ja itsenäisen työskentelyn osaavia lähihoitajia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Toivomme sinulta myös kokemusta vanhusten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Arvostamme halukkuutta kolmivuorotyöhön ja liikkuvuutta eri alueilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkinto. Edellytämme, että sinulla on voimassa oleva ajokortti (B). Oman auton käyttömahdollisuuden ja hygieniapassin katsomme eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan riippuen täytettävästä tehtävästä. Tehtävissä on koeaika.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävä edellyttää lääkehoidon osaamista (Lop) tai sen hyväksyttyä suorittamista viipymättä työsuhteen alussa.

Haastatttelut pyritään järjestämään viikolla 33. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimies Leena Sundman (itäinen alue), puh. 014 266 7573
Palveluesimies Mari Tami (läntinen alue), puh. 014 266 3651
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan