Lähihoitajia ja sairaanhoitajia vanhuspalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Lähihoitajia ja sairaanhoitajia vanhuspalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Oletko kiinnostunut tekemään töitä ikäihmisten parissa joko keikkaluonteisesti tai pidemmissä sijaisuuksissa?

Jyväskylän vanhuspalvelut etsii ammattitaitoiseen joukkoonsa

LÄHIHOITAJIA JA SAIRAANHOITAJIA

eripituisiin sijaisuuksiin.

Tarjoamme monipuolisen työn kotihoidon liikkuvan työn tai ikäihmisten ympärivuorokautisen asumisen parissa. Teknologiset ratkaisut ovat osa arkipäiväämme.

Lähihoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulle olla kasvun ja osallisuuden edistämisen sekä hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen kokonaisuudet suoritettuna.

Sairaanhoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan (AMK) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla vähintään 140 opintopistettä suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus-osassa suorittamasi harjoittelut.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme palveluasumisen ja ympärivuorokautisen hoivan yksiköihin sijoittuvissa sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee esittää todistetusti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Lisätietoja eri vaihtoehdoista antaa palveluesimies Päivi Huttunen, puh. 014 266 2446 (19.7. saakka)
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan