Lähihoitajat, Itäinen kotihoito, Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajat, Itäinen kotihoito, Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme lähihoitajia sijaisuuksiin ja vakituisiin tehtäviin. Lähihoitajan tehtävät sijoittuvat kotihoitoon Lappeenrannan itäiselle alueelle. Työ edellyttää valmiutta työskennellä kotihoidon alueilla ja resurssipoolissa.

Kelpoisuutena tehtäviin on ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto, kelpoisuutena hyväksytään myös geronomin tutkinto. Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutusta edistävään toimintaan sekä halua kehittää kotihoitotyötä muuttuvassa ja teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia monialaisen työryhmän jäsenenä.

Ajokortti on välttämätön. Koeaika 6 kk.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Vs. toimintayksikön esimies Piia Lindström, piia.lindstrom@eksote.fi, puh. 040 553 8076 tai toimipistevastaava Satu Häyhä, satu.hayha@eksote.fi, puh. 040 522 9361

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote,, Hoiva
Osoite: Välskärintie 2, Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan