Lähihoitajat (2), Imatran kotihoito - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajat (2), Imatran kotihoito - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Ota haaste vastaan ja tule työskentelemään reipashenkiseen Imatran kotihoitoon. Työnkuvana mobilisoidun lähihoitajan tehtävät kaikkine haasteineen. Tähän vaaditaan hiukan hullua rohkeutta, sillä työ on hyvinkin omatoimista joka tuo tullessaan vapauttaa, mutta myöskin vastuuta.

Olemme työyhteisönä avoin ja sinun mielipiteitä kuunteleva sekä arvostamme uusia ideoita hoitaa asioita tarvittaessa toisella tavalla. Mutkattomasti. Hyppää mukaan!

Kelpoisuutena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto.

Lisäksi tehtävissä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Koeaika tehtävissä on 6 kk.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies Veli-Matti Mäki 040 834 2682 tai toimipistevastaava Kirsi Laakso 040 546 8664

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva
Osoite: F.O Virtasenkatu 6, 55100 Imatra

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan