LÄHIHOITAJAN toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

LÄHIHOITAJAN toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) hoito- ja hoivapalveluissa, kotihoidon tulosyksikössä on haettavana

1 LÄHIHOITAJAN toimi

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994 2§ 2mom.) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§ 2mom.) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Ensisijaisena suuntautumisvaihtoehtona on vanhustyö, kuntoutus tai sairaanhoito- ja huolenpito. Työhön sisältyy asiakkaan kuntouttava ja kokonaisvaltainen hoiva- ja hoitotyö. Lähihoitajat työskentelevät kolmivuorotyössä. Toimen alkusijoituspaikka on Ylivieskan Kotikartano 4 tilapäishoito.

Toimeen hakijalta edellytämme erinomaisia vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä ja asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen ikäihmisten palveluissa. Arvostamme hakijan kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä tehtäväkentästä. Kotihoidossa vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta.

Toimi täytetään 1.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kuukauden koeaika. Valittujen tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, ja tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja on suositeltavaa.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 3.5.2019 klo 12.00 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme kutsun haastatteluun sähköpostitse.

Lisätietoja antavat:
- henkilöstökoordinaattori Merja Koskela p. 044 419 5440
- palveluesimies tilapäishoito Krista Paakki p. 044 419 5407
- palvelupäällikkö Virpi Kamunen p. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja antavat:
- henkilöstökoordinaattori Merja Koskela p. 044 419 5440
- palveluesimies tilapäishoito Krista Paakki p. 044 419 5407
- palvelupäällikkö Virpi Kamunen p. 044 419 5024
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Tutustu työnantajaan