Lähihoitajan sijaisuus, Valtimo (id2711) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Siun sotessa on haettavana 22.12.2019 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus

Haemme lähihoitajaa Valtimon Kotorantaan tehostettuun palveluasumiseen. Sijaisuus alkaa heti sopivan hakijan löytyessä ja kestää 29.2.2020 saakka.

Kotoranta on 35 paikkainen, pääasiassa ikäihmisten tehostettua palveluasumista tuottava yksikkö, jossa on kaksi kriisihuonetta tilapäistä hoivaa tarvitseville. Toimimme kahdessa eri kerroksessa neljässä eri ryhmäkodissa. Asukkaiden asumista tuetaan turvallisessa ympäristössä antamalla apua niissä toiminnoissa, joissa asukkaan omat kyvyt ja voimavarat eivät enää riitä. Voimavarojen aleneminen ja tehostetun palvelun tarve muodostuvat yleensä pitkälle edenneestä muistisairaudesta ja monista somaattisista sairauksista. Hoivakodissa työskennellään asukaslähtöisesti ja kaikilla vakiasukkailla on oma hoitaja.

Hoivakodissamme hoidetaan asukkaita ympäri vuorokauden ja asukkaiden omat voimavarat huomioiden. Kaikissa toiminnoissa pyrimme huomioimaan asukkaiden itsemääräämisoikeuden ja tarpeen tavata heille läheisiä ihmisiä. Hoito- ja hoivatyön keskeisimpiä yhteistyökumppaneita ovatkin asiakkaan omaiset ja ystävät. Asuminen on vuokrasuhteista ja asukkaat maksavat saamistaan palveluista hoito- ja palvelusuunnitelman sekä tulojen ja varallisuuden mukaisesti.

Lähihoitaja hoitaa asukkaita kokonaisvaltaisesti. Perustarpeita ovat hygienia-, ravitsemus-, lääkehoitotyö ja voimavarojaylläpitävä toiminta. Lähihoitajien tukena Kotorannassa on kaksi sairaanhoitajaa. Peruslähtökohtana on hoito- ja palvelusuunnitelmaan perustuva yksilöllinen arjen toiminnoissa avustaminen viriketuokioita unohtamatta. Asukkaita hoidetaan tiimityössä ja yhteistyö omahoitajien ja omaisten välillä on tiivistä ja merkittävää.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Hyvät tiimityötaidot ja halu kehittää omaa ja tiimin työtä sekä kokemus muistisairaan hoitotyöstä katsotaan eduksi

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Sijaisuus täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löytyessä. Työtehtävässä on koeaika.

Kysy lisätietoja palveluesimies Eeva Nykänen eeva.nykanen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 3.12.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2711
  • 3.12.2019 - 22.12.2019 23:59
  • ValtimoPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!