test

Lähihoitajan sijaiseksi Kuopioon kotihoidon yöhoitoon

Hakuaika päättyy  3.5.2024 12:00

Lähihoitaja, etsitkö vaihtelevaa ja vaikuttavaa työtä? Tule meille töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Kuopioon!

Haemme Pohjois-savon hyvinvointialueelle Kuopion kotihoidon yöhoitoon lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.5-30.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Pohjois-Savon hyvinvointialueen kotihoidon tiimeissä meillä työskentelee ammattitaitoinen ja moniammatillinen työporukka. Työmme kautta olemme mukana asiakkaidemme eri elämäntilanteissa heitä auttaen ja tukien myös teknologisin keinoin (mm. etähoiva, lääkeautomaatit, mobiilikirjaus). Teemme tärkeää ja aidosti merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaidemme arjesta selviytymiseen. Haluamme kulkea kehityksen aallonharjalla, ja meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa tulevaisuuden kotihoitoa.

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Vastaat asiakkaalle yön ajaksi suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä tiimin kanssa ja saat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä. Yöhoidon tiimi toteuttaa yön aikaisen kotihoidon Kuopion alueelle. Toimimme yövuorossa 7 päivänä viikossa. Lähihoitajan tehtävä edellyttää liikkumista Kuopion kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tehtävässä tarvitset myös B-ajokorttia.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu työehtosopimuksen mukaisesti 2500€/kk + lisät.

Olisiko tässä Sinulle sopiva työ?

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Huomioimme haussa myös alan opiskelijat. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen kotihoidosta.

Muuta huomioitavaa:

- Haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
- Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet määräaikaisuuden kestosta.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
- Sijaisuuteen valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
- Kotihoitoon palvelussuhteeseen valitulta pyydetään huumausainetodistuksen esittämistä.

Katso alla oleva video ja tutustu lisää kotihoidon arkeen:
https://vimeo.com/884786892/bda0d3a2ab?share=copy


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Keskitetyn sijaispalvelun palveluesihenkilö Heli Voutilainen, p. 044 717 5386 tai heli.voutilainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan