Lähihoitajan äitiysloman sijaisuus, Rautjärvi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lähihoitajan äitiysloman sijaisuus, Rautjärvi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme äitiysloman sijaista 1.9.2019-14.7.2020 väliselle ajalle Kotihoitoon Rautjärvelle.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen nimikesuojattu perus- tai lähihoitajan tutkinto, kelpoisuutena hyväksytään myös geronomin tutkinto.

Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä halua kehittää kotihoitotyötä muuttuvassa ja teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia monialaisen työryhmän jäsenenä. Työ on kolmivuorotyötä.

Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkelupaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Toimintayksikön esimies vs, Anna-Kaisa Silventoinen, puh: 0400 945376, anna-kaisa.silventoinen@eksote.fi ja Toimipisteen vastaava Johanna Muhonen, puh: 040 6513059, Johanna.Muhonen@eksote.fi ( lomalla 21.7.19 asti)

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kotihoito Rautjärvi
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan