test

Lähihoitajaksi varahenkilöstöön Eteläiselle alueelle (Varkaus, Joroinen ja Leppävirta)

Hakuaika päättyy  13.5.2024 12:00

Hei lähihoitaja, liity mukaan iloiseen joukkoomme varahenkilöstöön!

Haemme neljää lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Tehtävien aloitusyksikkönä on eteläisen alueen (Joroinen, Varkaus, Leppävirta) varahenkilöstö.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Varahenkilöstömme tehtävänä on paikata äkillisissä poissaoloissa 1-3 vrk ajan työyksiköiden tarpeita. Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan hoitoa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Työmme on kiertävää jokaisen osaamisalueen mukaisesti eri työpisteissä Pohjois-Savon hyvinvointialueen eteläisellä alueella. Työpisteinämme ovat mm. kotihoidon yksiköt, kotisairaala, osastot, palveluasumisen yksiköt, päivystys sekä vastaanotot.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Tarjoamme sinulle työntekemisen mahdollisuuden erilaisissa moniammatillisissä työympäristöissä. Uudet työntekijät perehdytämme jokaiseen työyksikköön ja sovitusti osaamisen mukaan lisäämme työskentelyn yksiköitä. Tarjoamme myös mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen, ja pyrimme tukemaan työn ja oman arjen yhteensovittamista. Työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme Epassi-edun, tyhy-toimintaa sekä työterveyshuollot palvelut.

Varahenkilöstömme työskentelee pääsääntöisesti 2-vuorossa ja palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen ja työnvaativuuden mukaan 2437,27-2531,61 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme alan ammattilainen?

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Olet joustava ja sinulla on motivaatiota tehdä kiertävää työtä.

Lähihoitajan työtehtävään kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava aiempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Muuta huomioitavaa:

- Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
- Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja huumausainetestin todistus.
- Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Kirsi Könönen p. 040 580 5202, kirsi.kononen1@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan