Lähihoitajaksi Sonkajärvelle

Hakuaika päättyy  21.5.2024 12:00

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen ja kahta (2) lähihoitajaa sijaisuuksiin. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on Seinorikeskus Mosaiikki Sonkajärvellä.

Työsuhteet ja sijaisuudet alkaa sopimuksen mukaan.

Sonkajärven asumispalveluihin kuuluvat Seinorikeskus Mosaiikki, joka on muistisairaita varten suunniteltu 18-paikkainen yksikkö sekä Palvelukeskus Tuulikannel, jossa meillä on kaksi 18-paikkaista ja yksi 12-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikköä. Lisäksi Tuulikanteleessa on 10-paikkainen lyhytaikaishoidon yksikkö, jossa on myös seudulliset kriisipaikat.

Kerro hakemuksellasi, mikäli olet kiinnostunut jossain tietyssä yksikössä työskentelystä. Meillä voit tehdä sopimuksen mukaan joko 2-vuoropainotteista tai yövuoropainotteista listaa, koska meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu. Palkka on 2402,38 € / kk + lisät.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit mukavassa mo-niammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Käytössäsi on työterveyshuollon palvelut sekä Epassi edun käytettäväksi kulttuuriin, liikuntaan ja hyvinvointiin. Työyhteisönä olemme joustava ja pyrimme mahdollistamaan vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen työntekijän tarpeiden mukaisesti.

Lähihoitajan työhön kuuluu perushoitotyön lisäksi lääkehoidon toteutus yhteistyössä lääkärin ja sairaanhoitajan kanssa, sekä monipuolinen hoitotyö, kuten haavojen hoitaminen. Meidän hoitajillamme on jokaisella omat vastuualueet ja tämä tarkoittaa sitä, että toimit oman vastuualueesi asiantuntija. Lähihoitajilla on nimetyt omahoidettavat, omahoitajuuteen kuuluu muun muassa RAI-arviointien tekeminen sekä yhteistyö omaisten kanssa. Työskentelymme pohjana on ikääntyneiden asukkaiden kokonaisvaltainen hoiva- ja huolenpitotyö. Teemme jatkuvaa työtä asukkaiden hoivan laadun ja paremman arjen kehittämiseksi.

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämisestä ja sinulla on hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot.

Arvostamme kehitysmyönteistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä halukkuutta kehittää omaa ammattitai-toaan. Perustason ict-taidot katsotaan eduksi, sillä käytössämme on erilaisia sähköisiä tietojärjestelmiä. Perehdytämme ja tuemme työntekijöitämme tehtävässään.   

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin. Valinnassa huomioidaan myös lähiaikoina valmistumassa olevat lähihoitajaopiskelijat. 

Muut huomioitavat asiat:
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja
todistus huumausainetestistä.
-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä
työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Sijaisuuksissa koeaika voi olla puolet työsuhteen
kestosta, mutta korkeintaan 6kk.
-Pohjois-Savon hyvinvointialueen lääkehoitosuunnitelman mukaiset lääkehoidon luvat on suoritettava viimeistään kahden
kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Lähiesihenkilö Merita Marin p. 040 489 4245, merita.marin@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!