Lähihoitajaksi oppisopimuksella - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Lähihoitajaksi oppisopimuksella - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme opiskelijoita suorittamaan lähihoitajan tutkinnon oppisopimuksella. Opiskellessasi oppisopimuksella suoritat tutkinnon käytännön osuuden työelämässä ja teoriaopinnot koulussa, kartuttaen ammattiosaamisen ohella tärkeää työkokemusta. Oppisopimusopiskelijoille maksetaan TES:n mukaista palkkaa työssäoloajalta.

Tarjoamme oppisopimuspaikkoja Ikääntyneiden palveluiden ja kuntoutuksen sekä Perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialoilla. Lähihoitajan tutkinnon voit suorittaa meillä eri asumispalveluiden ja kotihoidon yksiköissä, hoitoalan tehtävissä.

Asumispalveluissa tarjoamme kotiin vietäviä asumispalveluita, tilapäistä ja tuettua asumista sekä palveluasumista niin ikäihmisten kuin vammaisten palveluissa. Työ on kuntouttavaa toimintaa, jolla asiakkaita ohjataan elämän askareissa.

Kotihoidossa työ on liikkuvaa ja monipuolista. Päivän aikana pääset olemaan mukana asiakkaan arjessa, käyttämään omaa osaamistasi ja oppimaan uutta päivittäin. Työ on itsenäistä, mutta ympärilläsi on aina luotettava ja kannustava tiimi.

Tarjoamme sinulle opiskelusi tueksi moniammatillisen ja osaavan tiimin, hyvän työilmapiirin sekä tilaisuuden kartuttaa ammattiosaamista käytännön työssä. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oman osaamisen kehittämiseen. Työskentelykielenä meillä on suomi.

Ensisijaisesti haemme jo opiskelunsa aloittaneita opiskelijoita, jotka haluavat suorittaa lähihoitajan tutkinnon loppuun työelämässä. Huomioimme haussa myös muut hakijat. Otamme oppisopimusopiskelijoita eri yksiköihin joustavasti ympäri vuoden yksiköissä tarjoutuvien mahdollisuuksien mukaisesti.

Tule meille oppimaan!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

Henkilöstön kehittämispäällikkö
Satu Uusitalo
satu.uusitalo@phhyky.fi
p. 044 4403445

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan