test

Lähihoitajaksi Akuuttisijaisvälitykseen KYSille

Hakuaika päättyy  3.5.2024 12:00

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella, Kuopion yliopistollisen sairaalan Akuuttisijaisvälityksessä on haettavana kaksi lähihoitajan sijaisuutta. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää vuoden 2024 loppuun.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Akuuttisijaisvälityksen henkilöstö työskentelee Kuopion yliopistollisen sairaalan eri työyksiköiden äkillisissä, lyhyissä sijaistarpeissa. Työskentely-yksikkö voi vaihtua päivittäin, mikä edellyttää työntekijältä joustavuutta ja sopeutumiskykyä erilaisiin työympäristöihin sekä halua kehittää ammattitaitoaan laaja-alaisesti. Työ on 3-vuorotyötä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen työn mielenkiintoisessa modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Kehitämme toimintaamme sekä osaamistamme jatkuvasti. Luomme yhdessä motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Tarjoamme työntekijöillemme Epassi-edun ja tyhy-toimintaa henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi. Palkkaus on 2 292,69 - 2 482,81€/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään tehtäviin on lähihoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä työtä KYS eri yksiköissä ja eri erikoisaloilla. Lisäksi toivomme halukkuutta olla mukana kehittämässä varahenkilöstön työtä ja tehtävää Pohjois-Savon hyvinvointialueella. Eduksi katsotaan työkokemus erikoissairaanhoidosta.

Muuta huomioitavaa

- Lasten ja nuorten parissa työskentelevän henkilön on ennen tehtävässä aloittamista toimitettava nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002).
- Noudatamme tartuntatautilain (48§) mukaista suojaa influenssaa, tuhka- ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi imeväisikäisiä hoitavilta työntekijöiltä edellytetään suojaa hinkuyskää vastaan.
- Tehtävävalinnassa noudatetaan koeaikaa.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Leila Vlasov, p. 0447174601, leila.vlasov@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan