Lähihoitaja, toimi, Kuusamon akuuttiosasto

Hakuaika päättyy  29.10.2024 14:30

Lähihoitaja, haluatko tehdä merkityksellistä työtä upeassa luontoympäristössä? Kuusamon terveyskeskuksen OYS yleislääketieteen keskus, osasto 7 etsii juuri sinua! Haemme lähihoitajaa vakituiseen toimeen.

Kuusamon osasto 7 kuuluu Pohteen alueella Oys sairaala - ja ensihoidon tulosalueelle. Osastolla on tällä hetkellä 4-paikkainen TEMO-yksikkö sekä 31 vuodeosastopaikkaa. Osastolla on telemetria - ja noninvasiivisen ventilaatiohoidon mahdollisuus. Osastolla hoidetaan myös saattohoitopotilaita. Terveyskeskuksessa on ympärivuorokautinen terveyskeskuspäivystys. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä aktiivista ja kehittävää työotetta. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä mukavan työyhteisön ja sen tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Katri Kivilahti, p. 040 860 8909 tai apulaisosastonhoitaja Marja-Leena Klemetti, p. 040 860 8912. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan