Lähihoitaja, toimi, kuntoutusyksikkö Muhos

Hakuaika päättyy  16.7.2024 14:30

Haemme ikäihmisten palveluiden kuntoutusyksikköön Muhokselle lähihoitajaa toimeen. Oletko sinä uusi työkaverimme? Muhoksen kuntoutusyksikkö on tammikuussa 2024 toimintansa aloittanut lyhytaikaista, ympärivuorokautista asumispalvelua tarjoava yksikkö.

Lähihoitaja huolehtii asiakkaiden hoidosta toimintakykyä edistäen sekä toimintakyvyn arvioinnista. Tehtäviin kuuluu asiakkaan kuntoutumisen suunnittelua, päivittäisen terveydentilan ja toimintakyvyn arviointia ja seurantaa. Lähihoitajan tehtävässä keskeistä on voimavaralähtöinen, kuntoutumista edistävä hoitotyö, RAI-arviointien ja tavoitteellisten hoitosuunnitelmien laadinta sekä niiden seuranta ja arviointi, päivittäisessä arjessa avustaminen ja ohjaaminen sekä lääkehoidon toteutus. Lisäksi työssä korostuu asiakkaan ja hänen lähipiirinsä ohjaaminen kuntoutumisen edistämiseksi, sekä laaja-alainen yhteistyö muiden ammattilaisten kanssa. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten palveluista, itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta, positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vt. vastuuyksikköpäällikkö Kati Haataja, p.044 4970 132. Sähköposti: kati.ma.haataja@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan