Lähihoitaja, sairaanhoitaja - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Lähihoitaja, sairaanhoitaja - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme lähihoitajia ja sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Kymenlaakson psykiatriseen sairaalaan.

Kymenlaakson psykiatrinen sairaala vastaa Kymenlaakson alueen asukkaiden erilaisten mielenterveyden häiriöiden hoidosta silloin kun avohoidon palvelut ovat riittämättömät. Lisäksi tarjoamme tehostettua tutkimusta sekä kuntoutusta psykiatrian osalta. Sairaalassa on viisi aikuispsykiatrian osastoa: kolme akuuttiosastoa, akuutti geropsykiatrian osasto ja kuntoutusosasto. Lisäksi sairaalan tiloissa toimii nuorisopsykiatrinen osasto.

Hoitoalan ammattilaisena työskentelet yhtenä moniammatillisen tiimin jäsenenä Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa. Vastaat mielenterveyspotilaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuutena lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto tai näitä aloja opiskeleva. Tarjoamme mielenkiintoisen työn mahtavien työkavereiden joukossa.

Kymsotessa huolehdimme rokotussuojastamme

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Minna Mänttäri, palveluesimies varahenkilöstö, minna.manttari@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Tutustu työnantajaan