Lähihoitaja (Saarijärven sairaala), määräaikainen

Hakuaika päättyy  18.9.2024 15:45

Tervetuloa töihin Saarijärven sairaalaan!

Haemme määräaikaiseen toimeen

LÄHIHOITAJAA 18.5.2025 saakka

Saarijärven sairaala on 20 paikkainen akuuttiosasto. Hoidamme aikuispotilaita erikoisalasta riippumatta. Työ on monipuolista ja vaihteleva. Potilaat tulevat osastolle pääsääntöisesti Novan yhteispäivystyksestä tai erikoissairaanhoidon osastoilta sekä pienemmässä määrin avoterveydenhuollon päivystyspisteistä. Tehtäviisi kuuluu potilaiden välitön hoitaminen mm. perushoito, haavanhoito, voinnin seuranta ja erilaisten mittausten tekeminen sekä kirjaaminen potilastietojärjestelmään.
Työ on kolmevuorotyötä, mutta työvuorojen suunnittelussa pyritään huomioimaan elämäntilanteen vaihtelut sekä yksilölliset tarpeet. Toiveita kuunnellaan. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.
Lähihoitajan työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimissä työskentelyyn liittyviä hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä ja valmiutta työskennellä kuntouttavalla työotteella. Arvostamme joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta.
Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen. Käytössä on Intro perehdytysjärjestelmä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä suoritettuja lääkehoitolupia. Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.
Palkkaus ja työehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Keski-Suomen hyvinvointialue panostaa työntekijöiden hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista! Lisäksi työporukalla vietetään tyhy-päiviä 1-2 kertaa vuodessa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.
Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Saarijärvi, kaunis ja elinvoimainen kaupunki pohjoisessa Keski-Suomessa, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Tämä pitäjä on niin tunnettu järvistään, rantatonteistaan sekä rauhallisesta ja kauniista ympäristöstään, että joku saattoi jäädä miettimään, että tarjoaako se mitään muuta. Sitten tämä joku katsoi tarkemmin ja huomasi, että kulttuuria, työpaikkoja ja koulutusta on tarjolla vaikka kuinka. Voiko olla, että tämä idyllinen pitäjä on samaan aikaan myös korkeakoulukaupunki. Totta se on, koko homma. Käy tutustumassa Saarijärven kaupunkiin: https://saarijarvi.fi/



Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Riitta Timonen

osastonhoitaja

p. 044- 4598581

riitta.timonen@hyvaks.fi

-

Tuija Ahonen

apulaisosastonhoitaja

p. 040- 8481220

tuija.ahonen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan