Lähihoitaja - Rauman kaupunki

Lähihoitaja - Rauman kaupunki

Neljä vakituista lähihoitajan tehtävää kotihoidossa. Lähihoitaja työskentelee tiimissä yhtenä moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Kotihoidon työntekijöiltä edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää ajokorttia. Käytössämme on Effica-potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuusehtona 26.6.2015/817 Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä mukainen kelpoisuus ja Valviran laillistus . Kokemus kotihoidosta katsotaan eduksi. Kelpoisuustodistus ja työtodistukset esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Kotihoidon palvelupäällikkö Päivi Kovanen, puh. , puh. 044 793 5257

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan