Lähihoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Lähihoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 4.3.2019 - 3.3.2020 lapsiperheiden kotipalveluun. Tehtävän sijoituspaikka työsuhteen alussa on Lahti, mutta työskentelet myös koko hyvinvointiyhtymän alueella.

Kotipalvelu on perheen kodissa tai sen läheisyydessä suoritettavaa, arjen voimavaroja ja osallisuutta tukevaa palvelua, joka perustuu aina suunnitelmaan. Kotipalvelua annetaan sairauden, synnytyksen, vamman tai muun vastaavan toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe- tai elämäntilanteen perusteella niille henkilöille, jotka tarvitsevat apua. Työnkuvaan kuuluu asumiseen, hoitoon ja huolenpitoon, toimintakyvyn ylläpitoon, lasten hoitoon ja kasvatukseen, asiointiin sekä muihin jokapäiväiseen elämään kuuluvia tehtäviä.

Työ on pääosin päivätyötä, mutta sinulta edellytetään mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön asiakkaiden tilanteiden mukaan. Tarvitset itsenäistä ja joustavaa työotetta ja sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja työolosuhteisiin. Arvostamme kykyä tiimityöhön, laaja-alaiseen työskentelyyn perheiden kanssa ja rehtiä, avointa asennetta. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira).

Katsomme eduksi myös työkokemuksen lapsiperheiden kotipalvelusta tai muusta perheiden ja lasten kanssa työskentelystä, erityisesti kokemuksen kotikäyntityöstä sekä maahanmuuttajien kanssa tehdystä työstä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja tule työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Johtava perheohjaaja
Marjo Peltonen
Puh. 044 729 7777
Johtava perheohjaaja
Johanna Huttunen
Puh. 044 018 7175

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lapsiperheiden tuki, Arjen tuen palvelut, Alue 2
Osoite: Vapaudenkatu 23, Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan