Lähihoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kolmea (3) LÄHIHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin kotiin vietäviin palveluihin pääsääntöisesti Hartolaan tai Lahdessa Jalkarannan tai Paavolan kotihoitoon.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja itsenäistä. Tehtäviisi kuuluvat hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävät. Lähihoitajamme tekevät kotihoidossa paljon sairaanhoidollista työtä, johon koulutamme sinut toimipaikkakohtaisesti. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Teemme tiiviisti yhteistyötä omaisten ja läheisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Lisäksi tarjoamme reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti. Työ on kokoaikatyötä ja kahdessa vuorossa.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Hartolan ja Jalkarannan alueilla ajokortti on välttämätön. Paavolan alueen asiakkaiden kodit sijaitsevat keskustan alueella tai läheisyydessä, kävelymatkan etäisyydellä toimistosta.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira).

Tehtävää voi hakea myös opintojen loppusuoralla oleva opiskelija.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme.
Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.facebook.com/phhyky

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 4820209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut
Osoite: Niemenkatu 77, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan