Lähihoitaja - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Vahvistamme kotiin vietäviä palveluita ja haemme kymmentä (10) LÄHIHOITAJAA vakinaisiin työsuhteisiin kotihoidon varahenkilöstöön ja resurssipooliin Lahteen ja Lahden ympäristökuntiin.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja vaihtelevaa. Se tarjoaa sinulle lisäksi mahdollisuuden kehittää osaamistasi itsenäisen työskentelyn keinoin moniammatillisen tiimin tuella. Lähihoitajamme tekevät kotihoidossa paljon sairaanhoidollista työtä, johon koulutamme sinut toimipaikkakohtaisesti. Tehtäviisi kuuluvat hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävät sekä yhteistyö omaisten ja läheisten kanssa.

Varahenkilöstössä pääset liikkumaan eri työpisteissä Lahdessa sekä ympäristökunnissa ja pääset kartuttamaan osaamistasi monipuolisesti. Varahenkilöstö sijaistaa äkillisiä 1-3 päivän poissaoloja.
Resurssipoolin lähihoitajat työskentelevät Lahden ja Lahden ympäristökuntien eri kotihoidon yksiköissä aina tarpeen mukaan - samassa yksikössä lyhyistä noin viikon työjaksoista aina noin kolmen viikon mittaisiin työjaksoihin.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Lisäksi tarjoamme reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat työn luonteen suhteen välttämättömiä. Työ on kokoaikatyötä ja kahdessa vuorossa.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira).

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaikaa on jatkettu 25.8.2019 asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan edelleen haussa.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.facebook.com/phhyky

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 4820209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Varahenkilöstö, Resurssipooli
Osoite: Niemenkatu 77, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan