Lähihoitaja/Perushoitaja, sisätautiosasto 2 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Lähihoitaja/Perushoitaja, sisätautiosasto 2 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana lähihoitajan/perushoitajan sijaisuus Turun yliopistollisen keskussairaalan Medisiinisen toimialueen sisätautiosasto 2:lla. Sijaisuus on ajalla 8.7-25.8.2019 ja saattaa tästä vielä jatkua.

Sisätautiosasto 2 on vuodeosasto, jonka vastuualueet ovat endokrinologia, gastroenterologia ja yleissisätaudit. Työmme keskeisten sisätautien erikoisaloilla on monipuolista ja vaihtelevaa.

Tervetuloa mielenkiintoiseen työhön mukavassa työyhteisössä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen 564/94 mukainen pätevyys ja soveltuvuus haettavana olevaan tehtävään.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Raija Kuusisto, p. 02 313 8415.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 5 Medisiininen, TO5B Sisätaudit
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan